Brombærsalat

22. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Dette er den ultimative forret − eller hapse-ret − eller flotte frokostret. Der bliver ved med at dukke nye måder op, som du kan kombinere smagene i salaten på.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv brødet i mindre stykker, og steg det sprødt i smør på en pande. Læg det på fedtsugende papir, og drys med salt.
Skyl salaten, og anret den på et bræt. Fjern skal og sten fra avocadoerne, og skær dem i skiver. Skyl brombærrene. Fordel avocado, mozzarella, brødcrutoner og brombær oven på salaten, og top med karse.
Knus brombærrene i en skål, og rør dem med balsamico og sennep. Pisk olien i, til dressingen jævner sig, og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar