Brombærparfait
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den sartlilla parfait lyser smukt op på kagebordet. Du kan også indfryse isen i portionsskåle.
Bemærk
Frysetid: Mindst 5 timer.
Ingredienser
Udstyr
en springform, ca. 20 cm i diameter
Sådan gør du
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en elpisker.
Blend brombær med en stavblender, og vend dem i æggemassen.
Pisk fløden til blødt flødeskum. Pisk æggehviderne stive med rene piskeris.
Vend først flødeskummet i brombærblandingen, og vend dernæst æggehviderne i.
Beklæd springformen med husholdningsfilm, og hæld parfaitmassen i formen. Frys parfaiten i mindst 5 timer.
Vend parfaiten ud af formen, og pynt med brombær, pistacienødder og blade af citronverbena.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk