Brombærmazariner med havregryn og hasselnødder
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
De hele brombær giver en god saftighed til mazarinerne.
Ingredienser
Udstyr
otte små portionsbageforme, 7 cm i diameter (linseforme, aluforme eller tærteforme med løs bund)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Smør formene grundigt med smør.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk smør, sukker og vaniljekorn luftigt med en elpisker. Riv marcipanen ned i smørblandingen, og rør rundt. Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk mellem hvert æg.
Blend havregryn og hasselnødder sammen i en blender eller food-processor, til det har konsistens som groft mel, og vend det i dejen.
Fordel dejen i de smurte forme. Læg 2 brombær i hver kage, og tryk dem let ned i dejen. Drys med hasselnøddeflager.
Bag mazarinkagerne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem på en bagerist, før du tager dem ud af formene. Servér evt. mazarinerne med blødt flødeskum eller cremefraiche og friske brombær som pynt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk