Brombæris med chokoladeovertræk
1. august 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Små guldbestøvede isbomber, som gemmer på en dejlig frisk brombæris under den sprøde chokoladeskal. En perfekt måde at afslutte en god middag på. Velbekomme.
Bemærk
Frysetid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
silikoneform med halvkugler, ca. 7 cm i diameter
Sådan gør du
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Pensl silikoneformen med et tyndt lag chokolade. Sæt dem i fryseren, mens du laver isen.
Skyl brombær. Blend brombær, sukker, fløde og mælk sammen, og smag til med citronsaft.
Kør massen på ismaskine, og fyld den færdigkørte is i chokoladeskallerne.
Sæt isbomberne i fryseren et par timer eller natten over.
Vip forsigtigt isbomberne ud på tallerkener eller et serveringsfad. Pensl dem med guldstøv, og servér straks.
Tip!
Kan du ikke få fat i Dulcey-chokoladen, kan du sagtens bruge en hvid eller lys chokolade af god kvalitet i stedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk