Brombæris med chokoladeovertræk

1. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Små guldbestøvede isbomber, som gemmer på en dejlig frisk brombæris under den sprøde chokoladeskal. En perfekt måde at afslutte en god middag på. Velbekomme.

Bemærk
Frysetid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

silikoneform med halvkugler, ca. 7 cm i diameter

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Pensl silikoneformen med et tyndt lag chokolade. Sæt dem i fryseren, mens du laver isen.
Skyl brombær. Blend brombær, sukker, fløde og mælk sammen, og smag til med citronsaft.
Kør massen på ismaskine, og fyld den færdigkørte is i chokoladeskallerne.
Sæt isbomberne i fryseren et par timer eller natten over.
Vip forsigtigt isbomberne ud på tallerkener eller et serveringsfad. Pensl dem med guldstøv, og servér straks.

Tip!

Kan du ikke få fat i Dulcey-chokoladen, kan du sagtens bruge en hvid eller lys chokolade af god kvalitet i stedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar