Brødpie med brombær og limoncello

31. oktober 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Tryl halvtørt brød om til en skøn dessert med friske brombær og en sjat limoncello.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl og tør brombærrene, vend dem med sukker i en skål, og lad dem trække.
Pisk mælk, æg, sukker og limoncello sammen i en anden skål.
Skær brødet i tykke skiver, og læg dem i et ovnfad. Fordel brombærrene ovenpå, og hæld æggemassen henover. Dryp med smeltet smør.
Bag brødpien i ovnen i ca. 20 minutter, til æggemassen er stivnet, og brødskiverne er gyldne.
Servér den nybagte brødpie med et drys flormelis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar