Brødpie med brombær og limoncello
31. oktober 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Tryl halvtørt brød om til en skøn dessert med friske brombær og en sjat limoncello.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl og tør brombærrene, vend dem med sukker i en skål, og lad dem trække.
Pisk mælk, æg, sukker og limoncello sammen i en anden skål.
Skær brødet i tykke skiver, og læg dem i et ovnfad. Fordel brombærrene ovenpå, og hæld æggemassen henover. Dryp med smeltet smør.
Bag brødpien i ovnen i ca. 20 minutter, til æggemassen er stivnet, og brødskiverne er gyldne.
Servér den nybagte brødpie med et drys flormelis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk