Brødchips med stenbiderrogncreme og vagtelæg

9. juni 2021 af .

Foto: Skovdal Nordic

Det er slet ikke svært at trylle brød om til lækre chips, som du kan toppe med stenbiderrogncreme og små vagtelæg. Det er smagen af forår i en enkelt mundfuld!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i meget tynde skiver. Hvis brødet er 1-2 dage gammelt, er det nemmere at skære i tynde skiver.
Smelt smørret i en gryde, og pensl brødskiverne.
Bag brødskiverne på en rist i ovnen, indtil de er gyldne i kanten og sprøde.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Rør cremefraiche, citronskal og 1 spsk. friskpresset citronsaft sammen. Smag cremen til med salt og peber.
Skyl og hak halvdelen af purløgen fint. Rør den hakkede purløg i cremen sammen med stenbiderrogn.
Kog vagtelæggene i en gryde i 3 minutter. Skyl dem i koldt vand, og halvér dem.
Anret lidt creme på hver brødskive. Drys med purløg, og placér et halvt vagtelæg på toppen. Servér resten af brødskiverne som små snacks ved siden af.

Tip!

Vagtelæg er små, så de bliver hurtigt hårdkogte. Pas på, så de ikke får mere end 3 minutter i gryden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar