Brød uden gær

6. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Du kan sagtens bage lækkert brød uden gær! Det her brød er bagt med bagepulver og natron og hæver op ligesom et almindeligt gærbrød. Perfekt, når du vil bage, men mangler gær i køleskabet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Bland mel, ⅔ af havregrynene, salt, bagepulver og natron i en skål.
Hæld mælk og olie i dejen, og ælt den sammen til en løs dej.
Læg et bagepapir i en rugbrødsform, og hæld dejen i formen. Drys de sidste havregryn på toppen.
Bag brødet i bunden af ovnen i ca. 50 minutter.
Lad brødet afkøle i formen på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar