Brød med svampe, nødder og ost

17. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Tag en bid af det ristet brød med kantareller, savojkål, hasselnødder og Vesterhavsost, og så er du fluks i himlen. Servér retten som forret eller let frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg brødskiverne sprøde på begge sider i olie på en pande. Læg dem på et serveringsbræt.
Rens kantarellerne. Pil og riv hvidløget. Rib kålbladene, og skær dem i tynde strimler.
Steg kantarellerne let gyldne på panden i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløg, savojkål, timianstilke og nødder, og lad det simre i et minuts tid.
Riv citronskal udover, og pres saften af en kvart citron over. Tilsæt smør, og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Fordel svampe-kål-blandingen på brødskiverne, og riv til sidst Vesterhavsost over. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar