Brød med svampe, nødder og ost
17. januar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tag en bid af det ristet brød med kantareller, savojkål, hasselnødder og Vesterhavsost, og så er du fluks i himlen. Servér retten som forret eller let frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg brødskiverne sprøde på begge sider i olie på en pande. Læg dem på et serveringsbræt.
Rens kantarellerne. Pil og riv hvidløget. Rib kålbladene, og skær dem i tynde strimler.
Steg kantarellerne let gyldne på panden i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløg, savojkål, timianstilke og nødder, og lad det simre i et minuts tid.
Riv citronskal udover, og pres saften af en kvart citron over. Tilsæt smør, og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Fordel svampe-kål-blandingen på brødskiverne, og riv til sidst Vesterhavsost over. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk