Brød med soltørret tomat, basillikum og oliven

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Et fyldigt madbrød kan sagtens gøre det ud for en lækker forret, hvis det serveres med lidt godt charcuteri.

Ingredienser

Udstyr

en brødform

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180º.
Skær de soltørrede tomater i små stykker. Skær oliven i halve, og fjern stenene. Hak basilikumbladene groft.
Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål. Slå æggene ud i melet, og tilsæt mælk, olivenolie og revet ost.
Kom de soltørrede tomater, oliven, basilikum, salt og peber i skålen, og rør dejen grundigt sammen med en elpisker med dejkroge.
Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir. Bag brødet i ovnen i 30-40 minutter. Lad brødet afkøle, før du forsigtigt tager det ud af formen.
Skær brødet i skiver, og servér med chorizopølse og blommetomater.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar