Brød med skinke, asparges og friskost

17. juli 2019 af .

Foto: Aller Media

Salt skinke, cremet friskost og sprøde asparges er en dejlig kombination, og så egner de små brød sig perfekt som tilbehør til sommerens retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl asparges, og knæk den nederste træede del af. Del dem derefter i to stykker.
Steg dem på en pande i lidt af olivenolien i 1-2 minutter alt efter tykkelse, og ikke for lang tid, for så mister de sprødhed og farve. Drys til sidst med hakket sødskærm.
Dryp brødskiverne med olivenolie, og grill dem på en varm grillpande eller under grill i ovnen, så de får en flot gylden og sprød overflade.
Tag brødene af grillpanden, og smør dem med osten. Fordel aspargesene på brødene. Steg skinken sprød i ovnen eller på en pande, og pas på, det ikke får for meget og bliver branket.
Bræk skinken ud i lidt mindre stykker, og fordel dem på toppen af brødet. Krydr med salt og peber.

Tip!

Servér brødene som en lille snack inden middagen eller som en del af et hovedmåltid med en god salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar