Brød med krebsehalesalat
13. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Krebsehaler, krydderurter og kapers spiller hovedrollerne i den her cremede blanding, der smager magisk på ristet brød. Servér det som en let forret eller på en buffet.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland krebsehalene sammen med kapers i en skål.
Hak dild, purløg og peberrod, og tilsæt det i skålen.
Rør krebsene sammen med cremefraiche og mayonnaise.
Riv limeskallen, og pres saften i skålen.
Smag blandingen til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, og rist det. Servér krebseblandingen på toppen af brødskiverne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk