Brød med krebsehalesalat

13. oktober 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Krebsehaler, krydderurter og kapers spiller hovedrollerne i den her cremede blanding, der smager magisk på ristet brød. Servér det som en let forret eller på en buffet.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland krebsehalene sammen med kapers i en skål.
Hak dild, purløg og peberrod, og tilsæt det i skålen.
Rør krebsene sammen med cremefraiche og mayonnaise.
Riv limeskallen, og pres saften i skålen.
Smag blandingen til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, og rist det. Servér krebseblandingen på toppen af brødskiverne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar