Broccolisalat med croutoner og hytteost
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyldig broccolisalat med ærtespirer, croutoner og hytteost, der har det hele: Noget sprødt og noget blødt. God opskrift, der kan bruges som tilbehør eller som ret i sig selv.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær flute i tynde skiver, og steg dem sprøde i olie på en pande. Lad dem køle af på fedtsugende papir.
Skyl broccoli, og skær den i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Læg skiverne i en skål med isvand. Krydr hytteost med salt og peber, og fordel den i bunden af et fad.
Skyl spirerne. Fordel broccoli, croutoner, spirer og skovsyre oven på hytteosten.
Dryp med olivenolie, og riv lidt citronskal henover.
Tip!
Brug gerne et daggammelt flute – det må gerne være lidt tørt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk