Broccolisalat med croutoner og hytteost

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Fyldig broccolisalat med ærtespirer, croutoner og hytteost, der har det hele: Noget sprødt og noget blødt. God opskrift, der kan bruges som tilbehør eller som ret i sig selv.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær flute i tynde skiver, og steg dem sprøde i olie på en pande. Lad dem køle af på fedtsugende papir.
Skyl broccoli, og skær den i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Læg skiverne i en skål med isvand. Krydr hytteost med salt og peber, og fordel den i bunden af et fad.
Skyl spirerne. Fordel broccoli, croutoner, spirer og skovsyre oven på hytteosten.
Dryp med olivenolie, og riv lidt citronskal henover.

Tip!

Brug gerne et daggammelt flute – det må gerne være lidt tørt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar