Broccolisalat
Foto: Columbus Leth
Lækker broccolisalat med bacon og tranebær! Den er dejlig til de fleste danske klassikere som frikadeller, forloren hare og hakkebøffer og som sprødt tilbehør til en gedigen omgang boller i karry. Men broccolisalaten kan også tåle at stå helt for sig selv.
Ingredienser
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Sådan laver du broccolisalat
En klassisk broccolisalat består af broccoli, løg, tranebær og bacon. Nå ja, og selvfølgelig en lækker cremet dressing!
Broccolisalat med mormordressing
I denne brocolisalat består dressingen af bl.a. fløde og citron, der giver den klassiske mormordressing. Derudover er den også smagt til med sennep, honning, peberrod, salt og peber. Du kan sagtens nøjes med fløde, citron og honning/sukker, hvis det skal være ekstra nemt.
Kan jeg lave en anden dressing?
Du kan også sagtens skifte dressingen ud, hvis du hellere vil have en anden variant. Har du f.eks. en rest cremefraiche på køl, kan du røre den op med mayo, lidt sennep, sukker, salt og peber.