Broccolifrikadeller med fetadip

28. maj 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Der er masser af smag i den cremede fetadip, der får resten af komponenterne til at stråle.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skyl bønnerne, og nip enderne af. Lynsteg dem i olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Skyl broccoli, og del den i små buketter. Pil løget, og skær det i både. Pil og pres hvidløg.
Blend edamamebønner, broccoli, løg, hvidløg, skyllet persille, salt og æg sammen i en foodprocessor til en fast dej. Smuldr fetaen ned i dejen, og rør rundt.
Steg farsen som frikadeller på en pande i olivenolie, til de er gyldne og faste.
Blend feta, græsk yoghurt og olivenolie sammen i en blender. Smag til med citronsaft. Servér dippen til broccolifrikadeller, ris og grønne bønner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar