Broccolifrikadeller med fetadip
28. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Der er masser af smag i den cremede fetadip, der får resten af komponenterne til at stråle.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skyl bønnerne, og nip enderne af. Lynsteg dem i olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Skyl broccoli, og del den i små buketter. Pil løget, og skær det i både. Pil og pres hvidløg.
Blend edamamebønner, broccoli, løg, hvidløg, skyllet persille, salt og æg sammen i en foodprocessor til en fast dej. Smuldr fetaen ned i dejen, og rør rundt.
Steg farsen som frikadeller på en pande i olivenolie, til de er gyldne og faste.
Blend feta, græsk yoghurt og olivenolie sammen i en blender. Smag til med citronsaft. Servér dippen til broccolifrikadeller, ris og grønne bønner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk