Briochepølsebrød

De bløde, luftige pølsebrød smelter på tungen og udgør det ultimative svøb til sommerens grillpølser. Særdeles velegnet til gastro-grill på terrassen!

Briochepølsebrød
0-30 min.

(0)

1. september 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid i alt: 1 time og 45 minutter.

Ingredienser

stk.

Briochepølsebrød

gær
25 g
sødmælk
3 dl
æg
2
sukker
2 spsk.
salt
1 tsk.
hvedemel
600 g
smør
100 g

Sådan gør du

Briochepølsebrød

Rør gæren ud i den lune mælk i en stor skål. Tilsæt let sammenpisket æg og sukker, og rør med en grydeske, til massen er ensartet.
Tilsæt salt og hvedemel (hold en smule mel tilbage), og rør dejen godt sammen. Smuldr smørret i, og tilsæt resten af melet. Ælt dejen, til den er blank, og smørret er indarbejdet. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
Del dejen i 12 stykker, og tril dem til pølsebrød uden at slå luften ud. Læg pølsebrødene på en bageplade, pensl med æg eller mælk, og lad dem hæve til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Bag pølsebrødene i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Lad dem afkøle på bageristen, før de serveres.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'