Briocheburgerboller
Når du først har smagt de bløde, smørbagte briocheboller, er det umådelig svært at gå tilbage til den almindelige slags! Lad de luftige burgerboller holde fast om dit yndlingsfyld, og burger-lykken er gjort!
(13)
Ingredienser
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Sådan laver du de bedste burgerboller
Briochebollen er de seneste par år blevet danskernes favoritburgerbolle, og vi forstår godt hvorfor! De bløde, smørbagte boller er perfekte til en snasket, hjemmelavet burger. Herunder får du lidt mere viden, så du kan lave de bedste hjemmelavet burgerboller.
Se også: Alle vores bedste burger-opskrifter!
Grov burgerboller
Vi anbefaler ikke, at du laver om i opskriften på burgerbollerne, da resultatet er de blødeste og lækreste boller, du kan få til hjemmelavet burger. Vil du dog gerne snige lidt groft mel i dem, kan du godt eksperimentere med det – erstat dog ikke mere end 50 % af hvedemelet med groft mel, for så forringes hæveevnen i dejen.
Glutenfri burgerboller
Du kan godt bruge opskriften til glutenfri burgerboller, hvis du skifter hvedemel ud med glutenfri mel. Dog får du ikke helt så luftigt og blød resultat.
Brioche sliders
Vil du gerne servere små miniburgeres, kan du sagtens forme dejen til små sliders. Bag så kun burgerbollerne i ca. 10 minutter. Sørg for at lave fyldet lige så småt som bollerne, så f.eks. bøffen ikke stikker ud.
Powered by Froala Editor