Briocheburgerboller

Når du først har smagt de bløde, smørbagte briocheboller, er det umådelig svært at gå tilbage til den almindelige slags! Lad de luftige burgerboller holde fast om dit yndlingsfyld, og burger-lykken er gjort!

Briocheburgerboller
0-30 min.

(13)

December 13, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 2,5 time

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Briocheburgerbollerne skal spises friskbagte, ellers bør de fryses ned til senere brug.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du de bedste burgerboller

Briochebollen er de seneste par år blevet danskernes favoritburgerbolle, og vi forstår godt hvorfor! De bløde, smørbagte boller er perfekte til en snasket, hjemmelavet burger. Herunder får du lidt mere viden, så du kan lave de bedste hjemmelavet burgerboller.

Se også: Alle vores bedste burger-opskrifter!

Grov burgerboller 

Vi anbefaler ikke, at du laver om i opskriften på burgerbollerne, da resultatet er de blødeste og lækreste boller, du kan få til hjemmelavet burger. Vil du dog gerne snige lidt groft mel i dem, kan du godt eksperimentere med det – erstat dog ikke mere end 50 % af hvedemelet med groft mel, for så forringes hæveevnen i dejen.

Glutenfri burgerboller

Du kan godt bruge opskriften til glutenfri burgerboller, hvis du skifter hvedemel ud med glutenfri mel. Dog får du ikke helt så luftigt og blød resultat. 

Brioche sliders

Vil du gerne servere små miniburgeres, kan du sagtens forme dejen til små sliders. Bag så kun burgerbollerne i ca. 10 minutter. Sørg for at lave fyldet lige så småt som bollerne, så f.eks. bøffen ikke stikker ud.


Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'