Briochebrød

Brioche er et smør- og æggeholdigt utrolig lækkert brød, som smager fantastisk med marmelade og smør eller på ægte fransk manér med foie gras, ost eller skinke.

Briochebrød
0-30 min.

(0)

July 30, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: I alt 3 timer

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 aflang brødform, gerne med indvendig silikonebelægning, ca. 12 x 30 cm.

Sådan gør du

Tip!

Briochebrødet smager allerbedst, når det er friskbagt. Har du alligevel rester tilovers i dagene efter, kan du bruge det til lækre french toast eller brødpudding med blåbær og vaniljecreme.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'