Briocheboller med æble og karamel

Den franske briochebolle er kendt og elsket for sin bløde krumme og søde smag. Fyld den med flydende karamel for en endnu skønnere mundfuld.

Briocheboller med æble og karamel
0-30 min.

(0)

September 24, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time og 15 minutter.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Lav evt. din egen karamel ved at koge en dåse med kondenseret mælk i 3 timer – dåsen skal være uåbnet og dækket af vand under hele kogetiden. Du kan også købe en dåse kondenseret mælk, som allerede er kogt til karamel. Det hedder "Dulce de leche" og fås i velassorterede supermarkeder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'