Brioche-fastelavnsboller med lemoncurd og brændt marengs
Lav både lemoncurd og briochedej dagen i forvejen. Så tager det ikke lang tid at trylle disse smørmættede og luftige fastelavnsboller frem.
![Brioche-fastelavnsboller med lemoncurd og brændt marengs](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/brioche-fastelavnsboller-med-lemoncurd-og-braendt-marengs_17763.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.351288056206089&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
January 25, 2024 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt mindst 9 timer.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 1 sprøjtepose med flad tylle
- 1 lille gasbrænder
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner