Brie med sesamsalsa
28. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
I den her ret får blød brie spændende modspil af chilikrydret mangosalsa og sprøde sesamfrø. Cremet, krydret og knasende i samme bid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brien i halve eller kvarte stykker, og dyp skærefladen i ristede sesamfrø.
Læg osten på tallerkener eller fad, og lad den blive blød og få stuetemperatur.
Skræl mangoen, og fjern den ovale sten i midten. Skær mangokødet i tern.
Pil løget, og hak det fint. Rens chilien, og skær den i fine små tern.
Vend mangotern med rødløg, chili, sesamolie, lidt sesamfrø, hakket koriander, salt og peber.
Anret osten med salsa, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk