Brie med nødder og sirup
28. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Her serveres dessert og ostefad på samme tallerken. Sprøde nødder komplimenterer den bløde brie perfekt.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv appelsinskal fra ca. halvdelen af appelsinen fint over en lille pande.
Tilsæt nøddeflager og sukker, og rist, til nødderne er gyldne, og sukkeret karamelliserer.
Lad nøddeknaset afkøle på bagepapir, og hak det groft.
Skær den kolde, faste ost i mindre stykker, og skær osteskorpen fra i top og bund.
Vend osten i det gyldne knas, og anret på fad evt. med ahornsirup.
Servér f.eks. hapserne som ost med druer og kiks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk