Brie med nødder og sirup

28. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Her serveres dessert og ostefad på samme tallerken. Sprøde nødder komplimenterer den bløde brie perfekt.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv appelsinskal fra ca. halvdelen af appelsinen fint over en lille pande.
Tilsæt nøddeflager og sukker, og rist, til nødderne er gyldne, og sukkeret karamelliserer.
Lad nøddeknaset afkøle på bagepapir, og hak det groft.
Skær den kolde, faste ost i mindre stykker, og skær osteskorpen fra i top og bund.
Vend osten i det gyldne knas, og anret på fad evt. med ahornsirup.
Servér f.eks. hapserne som ost med druer og kiks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar