Brie brulé
28. januar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Kan du ikke vælge mellem ostefad og dessert? Det behøver du heller ikke. Her kombineres cremet brie med søde pærer og knasende nødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på grill. Skær den kolde ost i skiver, og drys skærefladen med rørsukker.
Læg osten på en bageplade med bagepapir, og grill osten i ovnen i et par minutter, til den begynder at blive blød og smelter let.
Skær pærerne i tynde skiver, og hak nødderne.
Anret osten med pærer, drys med nødder og dryp evt. med ahornsirup eller honning.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk