Brie brulé

28. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Kan du ikke vælge mellem ostefad og dessert? Det behøver du heller ikke. Her kombineres cremet brie med søde pærer og knasende nødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på grill. Skær den kolde ost i skiver, og drys skærefladen med rørsukker.
Læg osten på en bageplade med bagepapir, og grill osten i ovnen i et par minutter, til den begynder at blive blød og smelter let.
Skær pærerne i tynde skiver, og hak nødderne.
Anret osten med pærer, drys med nødder og dryp evt. med ahornsirup eller honning.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar