Bresaolaruller med ricottacreme

9. september 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Servér de små, delikate hapsere som appetizer sammen med godt brød eller som en del af en buffet eller tapasservering.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg bresaolaskiverne på et skærebræt, så de ikke overlapper hinanden.
Bland ricotta, presset hvidløg, revet citronskal, ca. 1 tsk. citronsaft og grofthakket persille sammen. Smag til med salt og peber.
Læg en skefuld ostefyld på hver kødskive, og rul hen over fyldet.
Bind en stilk purløg omkring, så de holder sammen på rullerne.
Anret rucola på et fad. Læg bresaolarullerne oven på, og drys med pinjekerner, der er ristet på en varm, tør pande.

Tip!

Ricotta er en italiensk friskost med en mild og let syrlig smag. Den kan udskiftes med mascarpone eller flødeost natural.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar