Braiseret oksekød med kokos

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Den lækkert krydrede gryderet skal simre en times tid, så kødet bliver ekstra mørt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i ca. 5 cm store terninger. Bland garam masala, five-spice krydderi og chiliflager, og vend kødet i krydderiblandingen. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
Opvarm olien i en gryde. Brun kødet lidt ad gangen, og læg det til side efterhånden.
Skræl og hak ingefær fint. Hak timian. Svits hvidløg, løg, ingefær og timian i gryden.
Læg det brunede kød tilbage i gryden, og hæld kokosmælk og hakkede tomater over. Kog retten ved svag varme i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Kog risene efter anvisningen på emballagen, og servér dem som tilbehør til det braiserede oksekød. Pynt evt. med lidt frisk timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar