Braiseret lammekølle med grønt og krydderurteolie
(2)
Sådan vælger du den perfekte lammekølle
Hemmeligheden bag en velsmagende og mør lammekølle afhænger ikke kun af krydderierne, du tilbereder med – vigtigst af alt er kødet. At vælge dit lammekød fra Island kan være det helt rigtige valg, for her har dyret levet frit i den uspolerede islandske natur under historiske vingesus, som de har gjort siden de første vikinger kom til landet helt tilbage i år 874 e.Kr.
Middag med omtanke
Vælger du islandsk lammekød fra nemlig.com, vælger du kød fra et dyr, der har haft de bedste betingelser. Lammet har gået frit i bjergene og græsset, hvor det var naturligt for dyret selv, og er derfor opdrættet i et af de reneste miljøer overhovedet. At lammet har fået lov til at boltre sig i den islandske natur i flere århundrede, kan både ses og smages: Kødet er mørkt, fedtfattigt og har en intens og meget fyldig smag.
Læg din islandske lam og resten af ingredienserne til din middag i indkøbskurven med et enkelt klik og få den bragt lige til døren – nemt og bekvemt. Brug koden påskelam19 og spar 50 kr. på din ordre fra nemlig.com. Klik HER for at benytte dig af tilbuddet.
Tilbage er der kun at sige verði þér að góðu til dine gæster, som betyder ’velbekomme’ på det eventyrlige sprog.