Annonce

Braiseret lammekølle med grønt og krydderurteolie

12. april 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Svits kødet på en grillpande, og krydr med salt og peber.
Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det i ovnen i 1 time, eller til kernetemperaturen er 62°.
Hæld skyen i en gryde, og reducér den, til den har en sirupsagtig konsistens.
Skyl grøntsagerne, og skær dem i rustikke stave. Sautér stavene i olie på en pande, og smag til med salt og peber. Pil hvidløgsfed.
Steg grøntsager, hvidløg og krydderurter sammen med køllen i ovnen de sidste minutter af stegetiden.
Blend alle ingredienserne i en foodprocessor, og tilsæt skyen fra køllen.
Frigør kødet fra benet, og skær det i skiver. Saml skiverne, og læg dem tilbage på benet.
Anret køllen på en bund af grøntsager, og dæk med saucen af sky og krydderurteolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar