Braiseret kylling i hvidvin med svampe og druer
Opskriften på braiseret kylling i hvidvin med svampe og druer stammer fra Umbrien lige midt i Italien, og her går man ind for det geniale princip, at mad skal være superenkelt at tilberede og smage helt fantastisk. Prøv selv.
![Braiseret kylling i hvidvin med svampe og druer](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/braiseret-kylling-i-hvidvin-med-svampe-og-druer_7395.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.44999999999999996&fp-y=0.6729489305484497&fp-z=1.1111111111111112)
0-30 min.
(1)
December 23, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner