Brændte mandler og nødder med ingefær

Brændte mandler og nødder med ingefær er en duftende herlighed, der hurtigt får både små og store til at valfarte mod køkkenet. Lidt tørret ingefær giver kant til den karamelliserede sødme. Servér de sprøde og søde nødder til en kop kaffe eller te, eller giv en lille portion med som eftermiddagssnack i en særligt luksuriøs madpakke.

Brændte mandler og nødder med ingefær
0-30 min.

(0)

January 14, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hæld en portion brændte mandler og nødder med ingefær i et fint glas med låg, og tag det med som en ekstra sød værtindegave.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'