Brændende kærlighed med rodfrugter
1. oktober 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Mærk din indre flamme med brændende kærlighed, der her er opgraderet med vitaminrige rodfrugter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove tern. Kog dem i 20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra gryden.
Lun mælken i en anden gryde. Mos rodfrugterne med en kartoffelmoser eller stavblender. Tilsæt smør og lun mælk undervejs. Smag til med salt og peber.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en tør pande. Skræl gulerødderne, skær dem i små tern, og lad dem stege med, til de begynder at tage farve.
Pil og hak løgene fint; tilsæt dem, og lad det stege, til løgene er bløde og gyldne.
Skyl og hak persillen. Anret rodfrugtmosen på tallerkener. Fordel baconblandingen oven på mosen, og top med syltede rødbeder og persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk