Brændende kærlighed med purløg

3. oktober 2022 af .

Foto: Rikke Westesen

Brændende kærlighed er en god gammel klassiker, de fleste kan lide! Det er lidt hyggeligt og en anelse finere at servere retten i små portioner.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, halvér dem, og kog dem møre i usaltet vand i en gryde. Lad dem afdryppe helt.
Pisk kartoflerne til mos i en skål med en elpisker. Pisk herefter smør i, til kartoffelmosen bliver mere cremet.
Lun mælken i en gryde, og vend den i kartoffelmosen. Smag til med salt.
Pil løgene, og skær dem i både. Steg dem gyldne i olie på en pande. Lad løgene afdryppe på køkkenrulle, og krydr dem med salt.
Skær bacon i tern, og steg dem på panden, til de er sprøde. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
Skyl og hak purløg fint. Hak de syltede rødbeder. Anret kartoffelmosen i små skåle. Top med bløde løg og bacon, og drys med purløg og rødbede. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar