Brændende kærlighed med purløg
3. oktober 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Brændende kærlighed er en god gammel klassiker, de fleste kan lide! Det er lidt hyggeligt og en anelse finere at servere retten i små portioner.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, halvér dem, og kog dem møre i usaltet vand i en gryde. Lad dem afdryppe helt.
Pisk kartoflerne til mos i en skål med en elpisker. Pisk herefter smør i, til kartoffelmosen bliver mere cremet.
Lun mælken i en gryde, og vend den i kartoffelmosen. Smag til med salt.
Pil løgene, og skær dem i både. Steg dem gyldne i olie på en pande. Lad løgene afdryppe på køkkenrulle, og krydr dem med salt.
Skær bacon i tern, og steg dem på panden, til de er sprøde. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
Skyl og hak purløg fint. Hak de syltede rødbeder. Anret kartoffelmosen i små skåle. Top med bløde løg og bacon, og drys med purløg og rødbede. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk