Brændende kærlighed

For mange er kartoffelmos obligatorisk på listen over barndomslivretter, og når den så kombineres med stegte løg, bacon og rødbeder, bliver de fleste vist tilfredse.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, skær dem i tern, og kog dem møre i rigeligt vand uden salt.
Hæld vandet fra, og mos kartoflerne sammen med smør og kærnemælk.
Smag kartoffelmosen til med salt, peber og en lille smule peberrod.
Steg bacon sprød på en tør pande, og lad den afdryppe på fedtsugende papir.
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Steg løgene i baconfedtet på panden, til de er bløde og let karamelliserede. Vend løgene sammen med baconternene.
Servér kartoffelmosen med bacon og løg, syltede rødbeder og friske mangoldblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar