Bradepandebrød med græskar- og solsikkekerner
Bradepandebrød er praktisk at servere for gæster, fordi man kan lave dejen klar aftenen i forvejen og bage brødet næste dag, når det passer ind i dagens program.
![Bradepandebrød med græskar- og solsikkekerner](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/bradepandebrod-med-graeskar-og-solsikkekerner_1639.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5341891204880529&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: Mindst 8 timer (gerne natten over). Bagetid: Ca. 25 minutter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner