Bradepandebrød

25. november 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Brødet bages i bradepande og kan således udskæres i stykker, der passer til både sult og anledning.

Bemærk
Hævetid: I alt ca. 13 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunt vand i en skål, og tilsæt yoghurt og salt.
Rør først fuldkornsmelet og dernæst hvedemelet i lidt ad gangen.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den hæve natten over i køleskabet.
Beklæd eller smør en bradepande, og hæld den tynde dej heri. Pensl overfladen med olie, og lad brødet hæve lunt i 1 time. Tænd ovnen på 210°.
Bag brødet i ovnen i ca. 25 minutter, og afkøl på en rist. Skær det i lange skiver eller små firkanter afhængigt af formålet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar