Bowl med quinoa, laks og butterbean-dip
19. oktober 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En mættende salat kan sammensættes på et hav af måder. Her er der valgt en proteinkilde, gode kulhydrater og en cremet dip – så er menuen sat.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl quinoaen grundigt i en sigte, og kog den i letsaltet vand i 15 minutter.
Krydr laksefileterne med salt og peber, og steg dem i smør på en stor pande.
Knæk den træede bund af aspargesene, og lad aspargesene stege lidt sammen med laksestykkerne på panden.
Skyl og tør den blandede salat. Rens og skær radiserne i tynde skiver.
Hæld væden fra dåsen med butterbeans. Pres saften af citronen. Pil hvidløg. Blend alle ingredienserne til dippen sammen i en blender, til du får en cremet dip. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fyld en stor skål eller små portionsskåle med quinoa, butterbean-dip, laks, asparges, radiser og salat.
Skyl og hak krydderurterne, drys dem over salaten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk