Bowl med couscous, kylling og grønt

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Couscousbowl er en sund og velsmagende ret, og du kan nemt fylde skålen med alle de grøntsager, du har i overskud fra ugens måltider. Så er der serveret aftensmad på ingen tid!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Læg kyllingefileterne i et fad. Pensl dem med olivenolie, og drys med sesam, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.
Hæld couscous i en skål, og hæld kogende vand over. Tilsæt olivenolie og salt, dæk med husholdningsfilm, og lad det trække i 10 minutter.
Skyl og hak mynte og persille, og gem det til senere. Skyl broccolien, og del den i buketter. Skræl bederne, og skær dem i tynde skiver. Skyl og halvér tomaterne. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Rør de hakkede urter i den tilberedte couscous, og fordel blandingen i bunden af portionsskåle. Anret grøntsager og skiver af kyllingefilet ovenpå, og pynt evt. med lidt ekstra urter.
Pres saften af limefrugten. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Servér dressingen til couscoussalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar