Bountykage
19. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Er du vild med chokoladebar og brownie? Så er det her den perfekte opskrift til dig. Kagen er en lys brownie, der både indeholder Bounty og pistacienødder.
Ingredienser
Udstyr
en lille bradepande, ca. 15 x 20 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret ved svag varme, og lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker. Riv skallen af appelsinen fint. Rør afkølet smør og appelsinskal i æggemassen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn i en skål, og rør den tørre blanding i æggemassen.
Hak Bounty-barerne med en kniv, og vend stykkerne i dejen. Hak pistacienødderne groft, og vend dem i dejen, men gem lidt til pynt.
Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Drys med pistacienødder.
Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Afkøl, og skær den i firkantede stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk