Bountybarer med kokos og chokolade
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Hjemmelavede bountybarer er bare så lækre og meget nemme at lave.
Bemærk
Frysetid: 1 time.
Ingredienser
Udstyr
et mellemstort firkantet fad
Sådan gør du
Rør kondenseret mælk sammen med kokosmel. Fordel massen i et fad med bagepapir. Stil fadet i fryseren i ca. 1 time.
Skær kokosmassen i bjælker på 5 x 2 cm.
Hak chokoladen fint. Smelt halvdelen af chokoladen i en varmefast skål over vandbad.
Tag skålen fra vandbadet, og rør resten af chokoladen i, til den smelter.
Dyp kokosbarerne i den smeltede chokolade, så alle sider dækkes. Læg kokosbarerne på et stykke bagepapir.
Drys med dit foretrukne pynt, mens chokoladen stadig er våd, og lad derefter chokoladen stivne.
Tag forsigtigt kokosbarerne af papiret, og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet. De kan holde sig ca. 1 uge.
Tip!
Måske bruger du ikke al den smeltede chokolade, men det er svært at dyppe i en mindre portion. Brug resten til en portion varm chokolade, i en kage eller som chokoladesauce til is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk