Bounty med mørk chokolade
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Det saftige kokosfyld er helt, som det plejer, men de lækre Bounty-barer er blevet lidt mere festlige at se på med et drys ristet kokosmel og finthakkede pistacienødder på toppen.
Bemærk
Frysetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kondenseret mælk, kokosmel og vaniljesukker sammen i en skål med en ske til en tyk og sammenhængende masse.
Form kokosmassen til små barer, som måler ca. 3 x 6 cm. Sæt barerne i fryseren i ca. 1 time, så de bliver nemmere at arbejde med, når de skal overtrækkes med flydende chokolade.
Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad.
Overtræk de kolde kokosbarer enkeltvis med chokoladen, så de er helt dækkede. Sæt dem til afkøling på et fad med bagepapir.
Pynt barerne med ristet kokosmel og finthakkede pistacienødder, inden chokoladen størkner.
Opbevar på køl indtil servering.
Tip!
Ristet kokosmel kan købes i Søstrene Grene samt i velassorterede supermarkeder, men du kan også nemt lave det selv. Rist blot almindelig kokosmel på en tør og varm pande, og ryst panden godt undervejs, så det ikke brænder på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk