Bounty med mørk chokolade
Det saftige kokosfyld er helt, som det plejer, men de lækre Bounty-barer er blevet lidt mere festlige at se på med et drys ristet kokosmel og finthakkede pistacienødder på toppen.

31-60 min.
(1)
31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: 1 time.
Ingredienser
stk.
- sødet kondenseret mælk
- 200 g
- kokosmel
- 130 g
- vaniljesukker
- 1 tsk.
- mørk chokolade 60 %
- 175 g
Pynt
- ristet kokosmel
- 1 spsk.
- usaltede pistacienødder uden skal
- 1 spsk.
Sådan gør du
Rør kondenseret mælk, kokosmel og vaniljesukker sammen i en skål med en ske til en tyk og sammenhængende masse.
Form kokosmassen til små barer, som måler ca. 3 x 6 cm. Sæt barerne i fryseren i ca. 1 time, så de bliver nemmere at arbejde med, når de skal overtrækkes med flydende chokolade.
Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad.
Overtræk de kolde kokosbarer enkeltvis med chokoladen, så de er helt dækkede. Sæt dem til afkøling på et fad med bagepapir.
Pynt
Pynt barerne med ristet kokosmel og finthakkede pistacienødder, inden chokoladen størkner.
Opbevar på køl indtil servering.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner