Bounty med mørk chokolade

Det saftige kokosfyld er helt, som det plejer, men de lækre Bounty-barer er blevet lidt mere festlige at se på med et drys ristet kokosmel og finthakkede pistacienødder på toppen.

Bounty med mørk chokolade
31-60 min.

(1)

31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: 1 time.

Ingredienser

stk.
sødet kondenseret mælk
200 g
kokosmel
130 g
vaniljesukker
1 tsk.
mørk chokolade 60 %
175 g

Pynt

ristet kokosmel
1 spsk.
usaltede pistacienødder uden skal
1 spsk.

Sådan gør du

Rør kondenseret mælk, kokosmel og vaniljesukker sammen i en skål med en ske til en tyk og sammenhængende masse.
Form kokosmassen til små barer, som måler ca. 3 x 6 cm. Sæt barerne i fryseren i ca. 1 time, så de bliver nemmere at arbejde med, når de skal overtrækkes med flydende chokolade.
Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad.
Overtræk de kolde kokosbarer enkeltvis med chokoladen, så de er helt dækkede. Sæt dem til afkøling på et fad med bagepapir.

Pynt

Pynt barerne med ristet kokosmel og finthakkede pistacienødder, inden chokoladen størkner.
Opbevar på køl indtil servering.

Tip!

Ristet kokosmel kan købes i Søstrene Grene samt i velassorterede supermarkeder, men du kan også nemt lave det selv. Rist blot almindelig kokosmel på en tør og varm pande, og ryst panden godt undervejs, så det ikke brænder på.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'