Borscht – rødbedebaseret suppe med rodfrugter
Den russiske suppe borscht er et godt valg, hvis der skal tyndes ud i de slatne rodfrugter. Selve suppen har en rund og sødlig smag, så servér rigeligt bredbladet persille, revet peberrod og syrlig cremefraiche oven på.
![Borscht – rødbedebaseret suppe med rodfrugter](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/borscht-rodbedebaseret-suppe-med-rodfrugter_10272.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5000000000000001&fp-y=0.6953219829835268&fp-z=0.9999999999999999)
0-30 min.
(0)
April 27, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Maria Tegner
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner