Bønnesalat med syltede løg
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyldig bønnesalat med hummus og syltede løg – hold en kødfri dag og lad bønnerne gøre dig mæt og glad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og skær dem i både. Læg dem i et glas eller en skål.
Bring eddike, vand og honning i kog, og hæld blandingen over løgene. Lad det trække i 15 minutter.
Dræn og skyl bønnerne. Riv skallen, og pres citronen. Vend bønnerne med citronsaft, citronskal, olie, persille, salt og peber.
Smør hummus i bunden af tallerkener. Skyl, tør, og pluk radicchio, og fordel bladene på tallerkenerne.
Fordel bønner, soltørrede tomater og syltede rødløg ovenpå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk