Bønnesalat med skinke og grillet halloumi

Giv bønnerne godt selskab af salt, lufttørret skinke og fyldig grillet halloumi. Salaten er dejlig som frokostret i weekenden eller som forret til gæstebordet.

Bønnesalat med skinke og grillet halloumi
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Lea Kaae Hansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Denne bønnesalat er perfekt madpakkemad. Spis den, som den er, eller brug den som fyld i pitabrød eller wraps. Halloumien smager stadig godt dagen efter, men måske er den blevet spist, og så kan du i stedet supplere bønnesalaten med feta, mozzarella eller gedeost.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'