Bønnesalat med pocheret kylling og vilde ris
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Dejlig salat med bønner, kylling, radiser, ærter og vilde ris. Rør en peberrodsdressing sammen, og servér den til. En sprød og farvestrålende måltidssalat med masser af smag!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene i koldt vand, og kog dem i 40-45 minutter, til de åbner sig (eller følg anvisningen på emballagen). Hæld risene i en sigte, og afkøl dem med koldt vand fra hanen.
Bring en gryde med vand og grøntsagsfond i kog. Skru ned for varmen, til vandet simrer. Læg kyllingefileterne i gryden, og sørg for, at der er netop så meget vand i gryden, at det lige dækker fileterne. Lad dem koge svagt under låg i 15 minutter.
Sluk for varmen, og lad fileterne trække i kogevandet i 10 minutter. Tag dem op af vandet, og riv dem i mindre stykker. Bland kyllingekødet med de kogte ris.
Skyl og nip bønnerne. Damp dem i en gryde med kogende vand i 5-6 minutter. Hæld vandet fra bønnerne, og afkøl dem med koldt vand.
Rens radiserne, og skær dem i skiver. Vend bønner, radiser og ærter sammen med ris og kylling. Drys med hakket purløg.
Pres saften af citronen. Rør cremefraiche sammen med honning. Tilsæt citronsaft. Smag til med salt, peber og friskrevet peberrod. Hæld dressingen over bønnesalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk