Bønnesalat med pebermakrel og radiser
20. juli 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Salaten er proppet med smagen af sommer og egner sig godt til at tage med på en tur i skoven, på stranden eller i parken.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip bønnerne, og kog dem i saltet vand i 4-5 minutter. Afdryp, og afkøl let.
Pil løget, og hak det fint. Vend bønner og løg sammen med olie, eddike, salt og peber i en skål.
Skyl og slyng salaterne, og snit dem groft. Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
Træk skind af makrel-fileterne, og del dem i mindre stykker.
Rør cremefraiche sammen med sennep, citronsaft, salt og peber i en skål.
Anret salaten på 4 tallerkner, og fordel bønner og radiser ovenpå. Læg stykker af makrel over, og dryp med dressing. Pynt med plukket dild, og servér med brød og evt. smør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk