Bønnesalat med kartofler og brødcroutoner
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyldig salat af bønner, kartofler edamamebønner og brødcroutoner. Servér bønnesalaten med stegte koteletter, hvis du savner kød til måltidet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i en stor gryde, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle af i koldt vand.
Bring en ny portion vand i kog i gryden. Skyl og nip bønnerne, og kog dem i vandet i 1-2 minutter. Lad edamamebønnerne koge med i 1 minut.
Hæld vandet fra, og køl bønnerne af i koldt vand. Skær brødskiverne i tern, vend dem i lidt olie, og steg dem sprøde på en pande. Drys med salt.
Skær kartoflerne i skiver. Skær de grønne bønner i mindre stykker. Pil løget, og skær det i tynde både.
Fordel det hele på et fad sammen med edamamebønner og brødcroutoner. Pynt med kørvel.
Rør alle ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på bønnesalat som tilbehør