Bønnesalat med avocado

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Når salaten er fuld af bønner, bliver man hurtigt mæt! Og med kidneybønner fra dåse tager salaten ingen tid at lave.

Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).

Ingredienser

Sådan gør du

Pres saften af limefrugter. Skræl og riv ingefæren.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen – smag evt. til med salt og peber – og lad dressingen trække, mens du blander salaten.
Hæld vandet fra bønnerne. Pil løget, og skær det i tynde både. Del avocadoerne; fjern stenen i midten, løft avocadokødet ud af skallen med en ske, og skær det i skiver.
Bland bønnerne med rødløg og avocado. Hæld dressingen over, og lad salaten trække i 5 minutter.
Drys med frisk koriander eller persille og evt. lidt finthakket chili.
Servér bønnesalaten som tilbehør til kød eller fisk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar