Bønnesalat med avocado
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Når salaten er fuld af bønner, bliver man hurtigt mæt! Og med kidneybønner fra dåse tager salaten ingen tid at lave.
Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af limefrugter. Skræl og riv ingefæren.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen – smag evt. til med salt og peber – og lad dressingen trække, mens du blander salaten.
Hæld vandet fra bønnerne. Pil løget, og skær det i tynde både. Del avocadoerne; fjern stenen i midten, løft avocadokødet ud af skallen med en ske, og skær det i skiver.
Bland bønnerne med rødløg og avocado. Hæld dressingen over, og lad salaten trække i 5 minutter.
Drys med frisk koriander eller persille og evt. lidt finthakket chili.
Servér bønnesalaten som tilbehør til kød eller fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk