Bønner med parmaskinke

Bønner med parmaskinke kan fx serveres som tilbehør til en lækker og saftig bøf med pomfritter og sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Nip bønnerne, og damp dem i en gryde med kogende vand i 3 minutter.
Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem hurtigt med koldt vand, så de bevarer den flotte grønne farve.
Vikl en strimmel parmaskinke omkring en lille bunke bønner, og læg dem på et fad.
Riv skallen af citronen, og rør det sammen med olien.
Tilsæt hakket persille og purløg, og hæld dressingen over bønnerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar