Bønner med parmaskinke
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Bønner med parmaskinke kan fx serveres som tilbehør til en lækker og saftig bøf med pomfritter og sauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip bønnerne, og damp dem i en gryde med kogende vand i 3 minutter.
Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem hurtigt med koldt vand, så de bevarer den flotte grønne farve.
Vikl en strimmel parmaskinke omkring en lille bunke bønner, og læg dem på et fad.
Riv skallen af citronen, og rør det sammen med olien.
Tilsæt hakket persille og purløg, og hæld dressingen over bønnerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk