Bønnepuré med peanutbutter

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Denne skønne bønnepuré er et lækkert og proteinrigt smørepålæg, som kan gemmes op til 1 uge på køl og fx bruges som fyld i en sandwich.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen af limefrugten, og pres saften.
Skyl bønnerne i en sigte, og blend dem med limesaft og limeskal.
Tilsæt olivenolie, til konsistensen er cremet.
Rør peanutbutter i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar