Bolsjebedesalat med gedeost og persille
7. januar 2022
af
Mai Knauer.
Foto: columbus leth
Servér denne smukke salat til frokost eller som tilbehør til f.eks. fisk, kylling eller kød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og skræl bolsjebederne, og skær dem i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg bolsjebederne på et serveringsfad.
Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Hak valnødderne groft. Fordel begge dele oven på bolsjebederne.
Smuldr fetaen over salaten. Skyl og hak persille groft.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål, og hæld den over salaten.
Drys persillen over, og servér straks, evt. med et godt brød til.
Tip!
I stedet for æbler kan du drysse granatæblekerner på salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk