Bolsjebedesalat med gedeost og persille

7. januar 2022 af .

Foto: columbus leth

Servér denne smukke salat til frokost eller som tilbehør til f.eks. fisk, kylling eller kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og skræl bolsjebederne, og skær dem i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg bolsjebederne på et serveringsfad.
Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Hak valnødderne groft. Fordel begge dele oven på bolsjebederne.
Smuldr fetaen over salaten. Skyl og hak persille groft.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål, og hæld den over salaten.
Drys persillen over, og servér straks, evt. med et godt brød til.

Tip!

I stedet for æbler kan du drysse granatæblekerner på salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar