Bolognese med soltørrede tomater
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Spaghetti bolognese er en populær ret, som alle elsker. Denne version med soltørrede tomater er en sikker vinder!
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kødet brunt i olie i en gryde.
Pil og hak løg og hvidløg. Skræl guleroden, og skær den i tern. Rens bladsellerien, og skær den i tern.
Lad løg, hvidløg, gulerod, bladselleri, laurbærblade og stjerneanis stege sammen med kødet i gryden, til løgene bliver klare.
Tilsæt tomatpuré, og steg videre i 2 minutter.
Tilsæt soltørrede tomater, hakkede tomater, timian og bouillon, og lad det simre i 20 minutter uden låg.
Smag til med salt og peber, og servér med nykogt pasta, masser af parmesan og lidt frisk timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vil du servere en klassisk spaghetti bolgonese?Få opskriften her!
Powered by Froala Editor