Boller i karry med æble og kokos

Boller i karry er en velkendt klassiker, der vækker begejstring hos både store og små. Her er retten peppet op med æblestykker og kokos, og det gør den bestemt ikke ringere!

Boller i karry med æble og kokos
0-30 min.

(7)

September 20, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Smagsneutral olie kan erstatte kokosolien. Kokosmel, koriander og æble giver retten et let asiatisk præg, men kan udelades.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tallerken med boller i karry, æble og broccoli - med en tekst der foreslår at spise boller i karry til aftensmad

Må vi foreslå? Boller i karry er en gammel klassiker, der stadig smager skønt. Specielt her, hvor retten er tilsat lidt friskt sprødt og sursødt. Find opskriften her: Klassisk boller i karry.

Måske du også kan li'