Boghvedepandekager med kantareller
21. december 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Pandekager bagt med boghvedemel har en karakteristisk nøddeagtig smag, der gør dem til det oplagte valg til aftensmaden. Uanset om du finder kantarellerne til fyldet i skoven eller supermarkedet, skal resultatet nok smage skønt sammen.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel og salt. Tilsæt halvdelen af mælken, og pisk dejen sammen.
Tilsæt resten af mælken og æggene, og pisk dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør.
Hak hvidløg fint, og rens og skær kantarellerne i mindre stykker. Steg hvidløg og kantareller i smør i 5 minutter.
Smag kantarellerne til med salt, peber og friskrevet citronskal.
Hak persillen, og vend den med kantarellerne. Servér pandekagerne med kantareller og parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk